fbpx

Silent disco huren

Silent disco huren

Organiseer jouw eigen silent disco feest. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Het is een feest waarbij iedereen een koptelefoon draagt met muziek erin. Dit is bijvoorbeeld heel handig als je thuis een feestje wilt organiseren maar geen geluidsoverlast van muziek wilt maken bij de buren.

Silent disco

Hoe werkt een silent disco?

Het werkt door middel van kanalen. Elke koptelefoon kan drie verschillende kanalen ontvangen. Deze kanalen worden aangestuurd door zenders. Op een zender kan je een telefoon met muziek aansluiten. Je kunt natuurlijk ook een pc, laptop of zelfs een dj-set aansluiten op een zender.
Je sluit dus drie verschillende zenders aan op verschillende soorten muziek. Hierdoor kun je met één koptelefoon 3 verschillende soorten muziek ontvangen. 

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel is dat je geen overlast creëert voor de buren. Het tweede grote voordeel is dat iedereen zijn favoriete muziek soort kan luisteren. Het derde voordeel is dat de nadruk ligt op dansen, er wordt op een silent disco feest over het algemeen veel meer gedanst dan bij een ander soort huisfeestje. Het laatste voordeel is dat je goed met andere mensen kan communiceren zonder dat je hoeft te schreeuwen, je zet gewoon je koptelefoon af of half af en je kunt een normaal gesprek met iemand voeren. 

Wat kost een silent disco?

Bij Silent Disco Viking kost het huren van één koptelefoon € 3,99. Daarbij krijg je gratis 1 zender en 1 discolamp bij iedere bestelling. De kosten van zo’n silent disco feestje vallen dus heel erg mee, zeker als je het bedrag deelt door de mensen die op jouw feestje zijn. 

Waar kun je silent disco apparatuur huren?

Door heel Nederland zijn in principe locaties waar je het kan huren. Zo zit Silent Disco Viking bijvoorbeeld in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Leiden. Hieronder een aantal linkjes.

Silent disco huren in Rotterdam

Silent disco huren in Leiden

Silent disco huren in Zoetermeer

Silent disco huren in Den Haag

Silent disco huren in Gouda