fbpx

Albury

Albury

4.5/5

Merk: Cando
Serie: Albury

Klik op onderstaande button voor de verkrijgbare maten, levermogelijkheden en de prijs.

Productinformatie Cando Albury:

Deze industriële deur Albury van Cando heeft geen glas maar is volledig afgesloten door middel van een vlak paneel. Handig als u niet wilt dat er door de deur heen gekeken kan worden of dat er licht door de deur kan komen. 

Speciaal deurbeslag Cando industrial deuren

De stijlen en dorpels van de Albury binnendeur zijn smal. Dit komt de industriële steellook ten goede. Voor de smalle stijlen en dorpels heeft Cando speciaal deurbeslag ontwikkeld. Heb je interesse in de Cando Albury binnendeur zorg dan altijd dat je het speciale deurbeslag mee besteld. 

Cando Albury extra informatie

De deur is verkrijgbaar in zowel opdek als stomp. Wat is een stompe of opdekdeur? Ook kun je kiezen voor een rechtsdraaiende of een linksdraaiende deur. De deur is verkrijgbaar in 201,5, 211,5 en 231,5 centimeter hoog en 78, 83, 88 en 93 centimeter breed. Besteld u de Cando Albury in opdek? Dan zijn de deuren al voorzien van paumelle gaten voor de paumelle scharnieren. De deur lijkt alsof die van staal gemaakt is (steellook) maar is gemaakt van houten stijlen en dorpels. Deze stijlen en dorpels zijn zwart voorgegrond evenals het vlakke paneel. Maatwerk is voor de Albury deur niet mogelijk, wel kunt u de deur 5 millimeter rondom inkorten. De roedes zijn 25 millimeter breed en de dorpels 65 millimeter. De deur is bij levering als voorzien van het midden paneel. Heb je interesse in deze deur? Kijk dan hier verder.