fbpx

Cando Bradford

Cando Bradford

Cando Bradford industriële binnendeur. De best verkopende industriële deur van het moment. 

Merk: Cando
Serie: Bradford

Cando binnendeur Bradford productinformatie:

De Bradford deur van Cando is een van de best verkopende industriële binnendeuren van dit moment. De 4-ruits roedeverdeling geeft een goede symmetrische weergave van de industriële deur. Met zijn mooie zwart gegronde houten stijlen en voor gemonteerd glas is deze deur een must-have voor iedereen die zijn huiskamer extra sfeer wilt geven.

Cando Bradford of Hyde, zwart of wit gegrond

De binnendeur is een industrial deur van Cando. De deur is zwart gegrond. De deur is er ook in het wit, dat is de Cando Hyde binnendeur. Dat is een deur met witte panelen in plaats van glas en met witte roedes, stijlen en dorpels. Omdat beide deuren gegrond zijn kunnen de deuren nog verder afgelakt worden met watergedragen of alkyd lak. 

Bradford en Hyde

Cando Bradford deurbeslag

Voor de Bradford deur zijn speciaal ontwikkelde hardwarepakketten gemaakt. Deze hardwarepakketten bestaan uit een slot en handgreep / deurkruk en eventueel scharnieren. Door de smalle stijlen van de industrial deur passen universele sloten niet in de stijl. Daarom is het altijd van belang deze speciaal ontwikkelde deurbeslagpakketten met uw deur mee te bestellen. Besteld u het deurbeslag niet mee dan is de kans dat u een passend slot vind voor de deur heel klein. Wees dus slim en neem dit speciale deurbeslag bij de deur erbij. 

Bradford deurbeslag Zo ziet de deurgreep voor Cando industrial er uit

Bestelinformatie Bradford binnendeur

De deur is tevens verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zo is de deur verkrijgbaar in de breedte maten: 78, 83, 88 en 93 centimeter. Ook is de deur verkrijgbaar in verschillende hoogte maten: 201,5, 211,5 en 230 centimeter. Rondom is deze deur 5 millimeter in te korten. Verder is de deur zowel verkrijgbaar in stomp als opdekKlik hier om te bestellen of voor meer informatie over de prijs en levermogelijkheden. 

Blank glas of mat glas

Sinds halverwege 2020 is het ook mogelijk om de Cando Bradford deur te bestellen met mat glas. Als u meer privacy wilt creëren maar toch een industriële deur met glas wilt is dit de ultieme oplossing. Blank glas kunt u bijvoorbeeld gebruiken in de woonkamer of de keuken. Mat glas kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de hal of slaapkamer. 

Bradford deurbeslag

Bradford onderkant foto

Bradford stijl van de deur

Anderen bekeken ook: