fbpx

Hyde

Hyde

4.5/5

Merk: Cando
Serie: Hyde

Klik op onderstaande button voor de verkrijgbare maten, levermogelijkheden en de prijs.

Productinformatie:

De Hyde deur van Cando lijkt op de industriële binnendeur Bradford van Cando. Het verschil zit hem in de kleur en het glas. De Hyde deur heeft in tegenstelling tot de Bradford deur wit gegronde dorpels, stijlen en roedes, terwijl de Bradford deur zwarte gegronde heeft. Ook heeft de Hyde deur geen glas maar witte panelen, waardoor je niet door de deur heen kunt kijken. De Bradford deur heeft wel glas in plaats van panelen.

De deur is verkrijgbaar is stomp en opdek. De opdekdeuren zijn dan voorzien van paumelle gaten voor de paumelle scharnieren. Voor de stompe deuren kunnen specialen scharnieren meegeleverd worden. Deze scharnieren zijn dan ook uitgefreesd in de deur. De stijlen en dorpels zijn 65 mm breed en de roedes 25 mm. Rondom is de deur 5 mm inkortbaar. 

Voor de industriële binnendeuren van Cando zijn speciaal ontwikkelende deurbeslagpakketten te verkrijgen. Let hierbij wel op dat alleen deze exclusieve deurbeslagpakketten in de smalle stijlen van de deur passen. Normale universele sloten en deurkrukken passen niet op deze deuren. Koop dus altijd bij deze deuren van Cando een daarvoor speciaal ontwikkeld deurbeslagpakket. 

De deur is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zo is de deur verkrijgbaar in de breedte maten: 78, 83, 88 en 93 centimeter. Ook is de deur verkrijgbaar in verschillende hoogte maten: 201,5, 211,5 en 230 centimeter.
Let bij het kopen van de deur op de draairichting, jouw deur kan linksdraaiend of rechtsdraaiend zijn.  Benieuwd naar de prijs van deze deur of wil je meer informatie, kijk dan hier.

Anderen bekeken ook: