fbpx

Kokend water kraan

Kokend water kraan

Kokendwaterkraan

Kokend water kraan, dat moet jij in jouw keuken hebben. Wil je een nieuwe kraan aanschaffen? Heb je al nagedacht over een kokend water kraan? Waarschijnlijk heb je er al is van gehoord omdat dit een de nieuwe trend is in de Nederlandse huizen. Als je er nog niet van hebt gehoord. Het is een water kraan waar direct kokend water uit komt.

Direct kokend water uit de waterkraan?

Is dat dan niet gevaarlijk? Nee. De kindvriendelijk bediening zorgt ervoor dat het onmogelijk is om per ongeluk je handen te wassen met kokend water.

Voordelen kokend water kraan

Een kokendwaterkraan heeft verschillende voordelen.

  • Door het kokende water wat direct beschikbaar is uit de kokendwaterkraan zet jij een kopje thee in een mum van tijd. Het zorgt door voor tijdsbesparing.
  • Ook als je snel iets moet schoonmaken met kokend water is dat geen probleem!
  • Wil je water aan de kook brengen? Vul direct je pan met kokend water. Dit scheelt wéér extra tijd.
  • Daarnaast zorgt het ook voor extra ruimte op het aanrecht nu je geen waterkoker meer nodig hebt.
  • Kindvriendelijk

Verschillende dessins kokend water kranen

Kokend water kranen zijn er in verschillende dessins. Zo kun je ook kokend water kranen kopen met een industriële look. Zo heb je bijvoorbeeld een kokendwaterkraan met een hoekig ontwerp in een mat zwarte, RVS, gouden of koperen look. Hieronder wat voorbeelden:

Mat zwarte kokendwaterkraan hoekig designkokend water kraan mat zwart ronde design

Waar moet je nog meer op letten bij het kopen van een kokend water kraan?

Bij kopen van een kokend water kraan hoef je geen expert of loodgieteradvies te hebben. Wel zijn er een aantal dingen waar jij op moet letten voordat je een kokend water kraan koopt. Zo moet je bijvoorbeeld letten op het merk van de kokend water kraan. Het merk van de waterkraan zegt iets over de kwaliteit en de garantie van de kraan. Daarnaast moet je een keuze maken in welke boilercapactiteit jij nodig hebt in liters. Hoe hoger de boilercapaciteit, hoe meer heet water jij direct beschikbaar hebt.

Dit zijn, naast het design en de kleur van de kraan, de aspecten waar jij op moet letten voordat je een kokend water kraan koopt.

Meer informatie over welk merk je moet kiezen, de boilercapactiteit of andere informatie over kokendwaterkranen vind je op kokendwaterkranen.info.