fbpx

Cando deuren

Cando maakt verschillende soorten deuren. Zo maken zij binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren etc. Ze maken van deze deuren verschillende series. Zo maken zij boerendeuren onder de naam Barn maar ook industriële deuren onder de naam industrial en nog meer. 

Industrial

De industrial serie kenmerkt zich door het minimalistisch design. De smalle dorpels en stijlen maken geven de deur een echt staal uiterlijk. De industrial look wordt afgemaakt met de smalle roedes. 

Universele deurmaten

De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel stomp als opdek. Zo zijn de deuren verkrijgbaar in 3 hoogtematen 201,5, 211,5 en 231,5 cm. Ook zijn de deuren verkrijgbaar in 4 verschillende breedtematen 78, 83, 88 en 93 cm. 

Speciaal deurbeslag

De industriële binnendeuren van Cando beschikken over een speciaal ontwikkeld deurbeslag. Dit deurbeslag is speciaal voor deze deuren gemaakt omdat het standaard universele deurbeslag niet past in de smalle stijlen van 65 mm breed. Met dit deurbeslag maakt je jouw industrial deur helemaal compleet. 

Deur informatie

De deuren worden gegrond geleverd, u dient de deuren eventueel zelf af te lakken. De opdekdeuren zijn voorzien van paumelle gaten voor de scharnieren. Het glas zit al voor gemonteerd en betreft veiligheidsglas dat is opgesloten tussen de dorpels en de stijlen. 

Industriële binnendeuren van Cando: