fbpx

Octopus Marketing

Octopus Marketing is een marketing bureau gevestigd in Harderwijk dat zich richt op onder andere SEO, SEA en Social Media Marketing. Octopus heeft verschillende diensten die ervoor zorgen dat uw bedrijf beter vindbaar wordt in Google. Ook kunt u bij hen terecht voor het maken van een goede WordPress website of om Social Media ads te ontwikkelen.

Octopus Marketing

SEO

SEO is de afkorting voor ‘Search Engine Optimization’. Het is een techniek die wordt gebruikt om websites hoger te laten scoren in zoekmachines als Google. Dit gebeurt door het verbeteren van de vindbaarheid van de website, bijvoorbeeld door het toevoegen van goede titels, beschrijvingen en keywords aan pagina’s. SEO kan dus worden gezien als een vorm van online marketing. Door je website goed te optimaliseren voor zoekmachines, zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt door potentiële klanten. Dit kan een flinke boost geven aan je online omzet! Om goed te zijn in SEO, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Daarom is het raadzaam om regelmatig eens een kijkje te nemen op SEO-blogs of websites als searchengineland.com of moz.com.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA is een vorm van online adverteren waarbij bedrijven betalen om hun advertentie te plaatsen in de zoekresultaten van zoekmachines. SEA is een effectieve manier om online traffic naar je website te genereren. Je kunt zelf bepalen welke zoekwoorden je gebruikt als onderdeel van je SEA-campagne, en daardoor gericht adverteren op mensen die geïnteresseerd zijn in je product of dienst. SEA is een doeltreffende methode om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines, en daardoor meer bezoekers naar je site te trekken.

Social Media Marketing

In het kort, social media marketing is een strategie om de doelgroep te bereiken via verschillende sociale netwerken. Facebook is hiervan een goed voorbeeld. Door middel van advertenties op dit platform kan je gericht je doelgroep benaderen. Daarnaast is het ook belangrijk om actief betrokken te raken bij online discussies over je product of dienst. Zo laat je zien dat je betrokken bent bij de klant en bouw je vertrouwen op. Op deze manier wordt social media marketing steeds belangrijker en is het een effectieve manier om je doelgroep te bereiken.

WordPress website ontwikkelen

WordPress is een open-source content management systeem (CMS) waarmee u zelf uw website kunt maken of laten maken. WordPress is erg populair onder ondernemers en bloggers vanwege de vele mogelijkheden die het biedt. Zo kunt u met WordPress een webshop bouwen, of uw website vormgeven naar uw eigen smaak. Daarnaast wordt WordPress continu geüpdatet en is er veel informatie beschikbaar over hoe u WordPress optimaal kunt gebruiken. U kunt ervoor kiezen om zelf een WordPress website te bouwen, of hiervoor een specialist in te schakelen. Als u zelf de website bouwt, is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van WordPress en alle mogelijkheden die het biedt. Als ondernemer heb je hier vaak geen tijd voor. Je kunt het dus uitbesteden aan Octopus Marketing.

Affiliate Marketing

Naast de beschreven diensten maakt Octopus Marketing ook verschillende Affiliate websites, industrielebinnendeur.nl is daar 1 van. 

Daarnaast zijn er nog een aantal affiliate websites:

Benieuwd wat Octopus Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via hun website. https://octopusmarketing.nl/