fbpx

Moodplus deuren

Moodplus deuren zijn er in binnendeuren en buitendeuren. Ook zijn er verschillende stijlen waarin de deuren gemaakt worden, waaronder tijdloos, modern, klassiek en steellook (industrieel). Hieronder enkele voorbeelden per stijl. 

Tijdloze deuren van Moodplus

De tijdloze houten deuren van Moodplus geven een warm karakter aan jouw woonstijl.

Laat zien hoe een tijdloze deur van Moodplus eruit ziet.

Moderne deuren van Moodplus

De moderne deuren van Moodplus zorgen voor extra strakke moderne kamers in huis. 

Afbeelding van een morderne moodplus deur

Klassieke deuren van Moodplus

De klassieke deuren van Moodplus ondersteunen het authentieke karakter van jouw huis en inrichting. 

Laat zien hoe klassiek moodplus deuren eruit zien

Steellook deuren van Moodplus

Het merk maakt industriële binnendeuren voor een betaalbare prijs.  

Knop voor Moodplus deur Chiari

Moodplus industriële trend

De industriële look is zeer populair aan het worden. Ze spelen daarmee goed in op deze opkomende trend. Ze maken binnendeuren gekenmerkt door een functioneel design zonder al te veel poespas. Deze deuren worden ook wel taatsdeuren genoemd, je ziet ze steeds vaker terugkomen in de Nederlandse huizen. Voor elk budget is er wel een binnendeur te vinden met een industrieel ontwerp. 

Waar zijn de Moodplus steellook deuren van gemaakt?

De deuren zijn gemaakt van HDF. HDF is een doorontwikkeling van MDF en heeft verbeterde eigenschappen. HDF is de afkorting van High Density Fibreboard. De deuren lijken erg op stalen deuren. Ze zijn bovendien roestvrij en onderhoudsarm. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief houten delen.

Verschillende industriële binnendeuren

De deuren zijn allemaal zwart voorbehandeld in RAL 9005. De deuren zijn verkrijgbaar met glas of zonder glas, stomp of opdek en linksdraaiend of rechtsdraaiend. Koopt u een deur met glas? Dan zit het glas al in de deur voorgemonteerd. Deuren zijn standaard voorzien van slotgat/voorplaatboring t.b.v. smalslot.

Waar zijn moodplus deuren te koop?

De deuren zijn verkrijgbaar bij Deurenplaza. Deurenplaza heeft een breed assortiment kwaliteitsdeuren van A-merken. Ook kun je gebruikmaken van een betaalbare inmeetservice en montageservice. De prijzen van de deuren van Deurenplaza liggen doorgaans 30% lager dan in de bekende bouwmarkten en speciaalzaken. Bovendien betaald u geen bezorgkosten boven een bepaald bedrag. Deurenplaza.nl is dus een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een industriële binnendeur, andere deuren of deur-accessoires. De best verkochte industriële deuren zijn Moodplus – Genova, en Moodplus – Chiari